RELAXATIE

Onze huidige samenleving vraagt altijd maar meer en meer van ons. We moeten op verschillende fronten presteren en soms wordt dit wel eens te veel. We leggen onze lat vaak zelf vrij hoog. Ons lichaam geeft ons dan wel vaak signalen die we niet herkennen of blijven negeren. Bij de ene uit zich dat in een geblokkeerde nek of gespannen schoudergordel, de andere krijgt een maagontsteking en nog andere slapen heel slecht of krijgen last van hyperventilatie-aanvallen. Als we deze signalen blijven negeren, loert een burn-out dan ook vaak achter de hoek.

Tijdens een relaxatiesessie starten we vanuit het aanleren van de correcte ademhaling, want dit is de basis van alles en komt steeds terug. Verder gaan we je leren om de grote spiergroepen te ontspannen en zo bewust te worden waar je spanningen hebt opgebouwd of wat jouw valkuilen zijn. Sowieso werken we vanuit jouw persoonlijke situatie met de nodige praktische tips&tricks waarmee je zelf aan de slag kan nadien.

Natuurlijk geholpen. Natuurlijk zullen wij je helpen en we helpen je graag op een natuurlijke manier.

JE KAN HIERVOOR TERECHT BIJ
BARBARA VAN GEYSEGHEM
PRAKTISCH
Bij je eerste bezoek breng je best volgende zaken mee : 
  • voorschrift van de arts
  • een klevertje van de mutualiteit
  • je identiteitskaart
  • eventueel verslagen van bijkomende onderzoeken die U onderging (RX, echo, CT, NMR)
  • sportieve kledij om gemakkelijk je oefentherapie te doen.

Wij vragen vriendelijk om op tijd te komen voor je gemaakte afspraak. Op die manier kunnen wij je maximaal verder helpen. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de praktijk, alsook een fietsenstalling.
Indien U verhinderd bent en uw afspraak niet kan nakomen, vragen wij U om deze minimum 24 uur van tevoren te annuleren. Zoniet zien wij ons genoodzaakt om dit aan te rekenen, weliswaar zonder tussenkomst van de mutualiteit.
HEEFT U EEN VRAAG?
NEEM CONTACT OP !

info@praktijkvangeyseghem.be

02/251.45.23