PROFESSIONEEL VOEDINGSADVIES

Rainpharma dieet

Kamp je al een tijdje met overtollige kilo’s die je maar niet kwijt geraakt of lukt het je niet om dit in je eentje klaar te spelen ?

Dan is het Rainpharma dieet van RainPharma misschien wel iets voor jou !
Een totaalconcept over gezonde voeding, gecombineerd met kwalitatief hoogstaande producten (Rainshakes en Rain voedingssupplementen) van het 100% Belgische Rainpharma en professioneel voedingsadvies garanderen je een succesvol resultaat op lange termijn.

WIJ GELOVEN NIET IN TOVERFORMULES!

Wij geloven niet in toverformules!

Wij zijn ervan overtuigd dat als je echt kampt met overtollige kilo’s, je nu eenmaal je – verkeerde – gewoontes zal moeten veranderen. En aangezien dit niet lukt van vandaag op morgen gaan wij samen met jou gedurende 1,5 jaar op pad.

Na een intakegesprek van ruim een uur waarin heel ons concept wordt toegelicht kan je de Balance Box aanschaffen waarin alle producten zitten die je nodig hebt om het programma te starten. Ook alle consultaties tot een jaar nadien zijn hierbij inbegrepen.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Gedurende de eerste periode (afslankingsperiode) die maximaal 12 weken duurt, zien we elkaar om de 2 weken ter controle (professionele weging) en voor tips en advies. Het snelle gewichtsverlies (overtollige vetten) zorgt onmiddellijk voor een motiverende start.

Eenmaal je streefgewicht bereikt, gaan we je tijdens de verzilveringsperiode gedurende 9 weken heel intensief opvolgen, nl. met een wekelijkse controle. Dit houdt o.a. in dat we samen op zoek gaan naar jouw valkuilen. We integreren ook stilaan terug de “gewone” voeding in je dagelijks eetpatroon en zien erop toe dat je je nieuwe gewicht kan behouden.

Nadien volgen we je nog gedurende 1 jaar op met maandelijkse controles. Je lichaam heeft nl. 1 jaar de tijd nodig om zich aan te passen aan je nieuwe gewicht. Wij gaan er samen met jou voor zorgen dat je elke keer terugkeert naar dat nieuwe gewicht. Pas na een jaar kunnen we je met een gerust hart laten gaan voor een nieuwe gezondere toekomst …

WAAROM KIEZEN VOOR RAINPHARMA DIEET ?

It’s a way of life.

Rainpharma kiest bewust voor goed samengestelde producten. Zo zijn de Rainshakes bvb. gluten- en caseïnevrij en bijgevolg zeer darmvriendelijk, alsook niet belastend voor de nieren en lever. Een groot verschil met de klassieke proteïnediëten die enkel het snelle gewichtsverlies door vetverbranding met mekaar gemeen hebben. Ook onze langetermijnvisie verschilt grondig van vele andere diëten en maakt zeer zeker het verschil ! De nadruk ligt dan ook vanaf dag 1 op gezonde voeding en betere eet- en leefgewoontes.

PRAKTISCH

Maar wil je wel je eetgewoontes eens grondig herbekijken en bijsturen ?
Dan is het Smart Nutrition Project van RainPharma ongetwijfeld iets voor jou.

Je kan al starten voor één week maar nadien ben je hoogstwaarschijnlijk wel overtuigd om hiermee verder te gaan.
Elke inspanning voor een gezonder gewicht telt immers ! Het Smart Nutrition Project helpt je nl. om je slechte voedingsgewoontes aan te pakken en je voelt je ook onmiddellijk veel beter in je vel.

Met Barbara voor meer informatie of maak direct een afspraak.

President Kennedylaan 33,
1800 Vilvoorde
02 / 251 45 23
info@kinevangeyseghem.be

SHOP
[fusion_products_slider picture_size=”auto” cat_slug=”dieet” number_posts=”25″ offset=”0″ orderby=”date” order=”DESC” out_of_stock=”include” carousel_layout=”title_below_image” autoplay=”yes” columns=”3″ column_spacing=”13″ scroll_items=”3″ show_nav=”no” mouse_scroll=”no” show_cats=”no” show_price=”yes” show_sale=”no” show_buttons=”yes” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]