VOOR EEN NATUURLIJKE EN GEZONDE GEUR IN HUIS

Home Fragrance

De vorige generatie spoot maar al te graag van die zwaar geparfumeerde geuren als er bezoek op komst was.

Tegenwoordig houden we meer van natuurlijke aroma’s in onze huiskamer, keuken en slaapkamer. De juiste geuren helpen ons ontspannen, opvrolijken, geven ons energie of zijn helden in het verslaan van onaangename geurtjes.

Water, enkele druppels essentiële olie en een aroma diffuser met ultrasone golven zijn alle ingrediënten die u nodig heeft voor een natuurlijke en gezonde geur in huis.

HOE TE GEBRUIKEN ?

De Aroma Diffuser van RainPharma is een apparaatje dat essentiële oliën verstuift door middel van ultrasone trillingen. 

Een beetje water en enkele druppels essentiële oliën zorgen voor een aromatische witte mist. Het is een veilige en gezonde manier om de woonkamer, de keuken of de slaapkamer te verfrissen en te laten geuren. Er vindt geen verbranding plaats en er komen geen chemische stoffen aan te pas. Na 3 uur schakelt het apparaatje zichzelf uit.

VOORDELEN

• Goedkoop in gebruik. Eenmalige aankoop, daarna volstaan water en enkele druppels essentiële olie om het apparaat te laten werken. 

• Onschadelijk. Er is geen verbranding. Het apparaat is niet gevaarlijk voor kinderen en huisdieren. 

• Kwaliteit. Door het feit dat er geen verhitting is, blijft de kwaliteit van de essentiële olie intact. 

• Dosering. U beslist zelf of u een sterke of zachte geur wenst te verspreiden.

De verpakking bevat een verstuiver (apparaat), een adaptor en een maatbeker. Essentiële olie is niet inbegrepen.

ESSENTIËLE OLIËN

Essentiële olie wordt ook wel aromatische, vluchtige of etherische olie genoemd. Het zijn pure oliën die uit planten worden gewonnen. Essentiële oliën kunnen uit verschillende delen van een plant worden gewonnen, bijvoorbeeld de bloesem, de vrucht, het zaad, de bladeren, de schil, of het hout (van stam, takken of wortels).

Geuren : Anise, Eucalytus, Geranium, Lavender, Lemongrass, Lime, Orange, Peppermint, Pine, Rosemary, Sage, Thyme, Ylang ylang

Eigen blends van RainPharma :

  • A Zest of Happiness

  • Calming Botanical Touch

  • Sweet Morning Mint

HEEFT U EEN VRAAG?
NEEM CONTACT OP MET BARBARA
SHOP
[fusion_products_slider picture_size=”auto” cat_slug=”aromatherapie” number_posts=”25″ offset=”0″ orderby=”date” order=”DESC” out_of_stock=”include” carousel_layout=”title_below_image” autoplay=”yes” columns=”3″ column_spacing=”13″ scroll_items=”3″ show_nav=”no” mouse_scroll=”no” show_cats=”no” show_price=”yes” show_sale=”no” show_buttons=”yes” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]