STRAKKERE HUID

WAT IS ENDERMOLOGIE ?

Endermologie is een niet-invasieve mechanische huidstimulatietechniek die het celmetabolisme op natuurlijke wijze reactiveert.

Door de doeltreffende werking kunnen we resistente en plaatselijke vetten met maar liefst 70% verminderen. We zorgen ook voor een natuurlijke versteviging van de onderhuid en strijken je huid als het ware “glad”. Endermologie is een techniek die effectief en wetenschappelijk bewezen is als behandeling van cellulitis.

Endermologie is een mechanische bindweefselmassage die wordt uitgevoerd met de LPG Cellu M6 Alliance, het meest recente en innovatieve toestel. Met deze bewezen techniek wordt het overtollige vocht in je vetcellen losgemaakt en afgevoerd waardoor je een strakkere huid krijgt.

Concreet starten we met 2 behandelingen per week gedurende minstens 2 à 3 weken en nadien kan je dit bvb minderen tot 1x/week totdat je het gewenste resultaat bereikt hebt. Nadien raden we een opvolging aan van minstens 1 keer per maand of idealiter tweewekelijks. Het is een zalig ontspannende behandeling dus wedden dat jij ook liever iets vaker langskomt ? Een ideaal me-time momentje, geloof me.

Wist je trouwens dat je ook je gelaat een boost kan geven met een endermologiebehandeling ?

Je draagt een aangepaste bodysuit en geniet van 30 minuten welbehagen en ontspanning. Je verliest hierbij geen kilo’s (hiervoor raden we je aan om bvb. het Balance Program van RainPharma te volgen) maar je krijgt wel een strakker figuur op een natuurlijke en pijnloze manier !

Het is inderdaad een beetje zinloos om enerzijds je vetcellen aan te pakken met een endermologiebehandeling en anderzijds geen aandacht te besteden aan je voeding. Je huid wordt immers opgebouwd van binnenuit door wat je eet en drinkt. De juiste bouwstenen aanbieden is dus cruciaal voor een optimaal resultaat.

Daarbij denk ik niet alleen aan water drinken om je huid te hydrateren, maar zeker ook een dagelijkse aanvulling van kwalitatieve eiwitten en de nodige vitamines en mineralen. Zij die dit consequent doen hebben opmerkelijk betere resultaten.

TIPS VOOR EEN IDEAAL RESULTAAT
 • Drink voldoende water (2 liter per dag) om de losgemaakte afvalstoffen goed te kunnen afvoeren. 
 • Eet gezond en gevarieerd. Vraag gerust tips aan Barbara, misschien is het Smart Nutrition Project of het RainPharma Balance Program ook wel iets voor jou ?
 • Vermijd alcohol en vetrijke maar ook bewerkte voeding.
 • Beweeg voldoende (minstens een half uurtje per dag) om je metabolisme extra te ondersteunen.
 • Gebruik de orthomoleculaire voedingssuppplementen van RainPharma ter ondersteuning van je vetverbranding én de stevigheid van je huid.
ANDERE TOEPASSINGEN
 • Brandwonden : losmaken van verklevingen waardoor de mobiliteit vergroot
 • Littekenmassage
 • Oedeem (vochtophoping) bvb. in de benen (zware benen)
 • Recuperatie na sportinspanningen
 • Behandelen van verklevingen (fibrose), bvb. na een borstreconstructie, fibromyalgie
 • Gelaat
PRAKTISCH

Aantal sessies


Het aantal sessies die je nodig hebt voor het beoogde resultaat, is afhankelijk van een aantal factoren zoals je leeftijd, gewicht, mate van cellulitis, levensstijl, metabolisme.

Gemiddeld heb je 8 à 12 sessies nodig. Nadien is een maandelijkse onderhoudsbehandeling zeker aangewezen om het behaalde resultaat te behouden. 

Prijzen

Bodysuit                                      €30

1 sessie                                        €60 (3 zones)

Abonnement                              €660 (11 + 1 gratis)

Extra zone (10 minuten)            €20

HEEFT U EEN VRAAG?
NEEM CONTACT OP !

info@praktijkvangeyseghem.be