LITTEKEN & BRANDWONDEN

Littekens zijn niet alleen esthetisch vaak een probleem, ze kunnen ook zorgen voor een beperking in mobiliteit en al zeker als dit thv een gewricht plaatsvindt. Na een knieoperatie bijvoorbeeld kan dit een grote impact hebben op het al dan niet goed kunnen plooien en strekken van je knie. Maar we behandelen ook vaak patiënten na een borstamputatie waarbij het litteken vaak ook pijn veroorzaakt en waar de huid terug voldoende soepel moet gemaakt worden met het oog op een borstreconstructie zodat er voldoende plaats is om bvb een implantaat in te brengen nadien.

Onderhuidse verklevingen zorgen er immers voor dat de huid minder elastisch en dus soepel is.

We werken hiervoor met onze Cellu M6 Allianz van LPG. Een onderhuidse bindweefselmassage zorgt ervoor dat de verklevingen verminderen en de huid terug soepeler wordt.

Deze behandeling levert ook héél goede resultaten op bij brandwonden. Zo maken we ook hier de huid niet alleen soepeler en elastischer, dit zorgt er ook voor dat de oppervlakte van het litteken drastisch vermindert en dus niet alleen functioneel maar ook esthetisch een zeer groot verschil maakt.

Natuurlijk geholpen. Natuurlijk zullen wij je helpen en we helpen je graag op een natuurlijke manier.

JE KAN HIERVOOR TERECHT BIJ
BARBARA VAN GEYSEGHEM
LIESA RODET
PRAKTISCH
Bij je eerste bezoek breng je best volgende zaken mee : 
  • voorschrift van de arts
  • een klevertje van de mutualiteit
  • je identiteitskaart
  • eventueel verslagen van bijkomende onderzoeken die U onderging (RX, echo, CT, NMR)
  • sportieve kledij om gemakkelijk je oefentherapie te doen.

Wij vragen vriendelijk om op tijd te komen voor je gemaakte afspraak. Op die manier kunnen wij je maximaal verder helpen. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de praktijk, alsook een fietsenstalling.
Indien U verhinderd bent en uw afspraak niet kan nakomen, vragen wij U om deze minimum 24 uur van tevoren te annuleren. Zoniet zien wij ons genoodzaakt om dit aan te rekenen, weliswaar zonder tussenkomst van de mutualiteit.
HEEFT U EEN VRAAG?
NEEM CONTACT OP !

info@praktijkvangeyseghem.be

02/251.45.23