VANAF NU GEEN LAST MEER VAN EEN OPGEBLAZEN GEVOEL !

Rainshakes

Wie streeft naar een gezond gewicht, graag op gewicht wil blijven of op zoek is naar een evenwichtig tussendoortje kan rekenen op onze eiwitshakes. Ze zijn ook onderdeel van onze huidverbeteringprogramma’s. De Rainshakes zijn de meest zuivere en kwalitatieve eiwitshakes op de markt. Ze bevatten nl. geen aspartaan, polyolen (vervangsuikers) of gluten en caseïne. Dit maakt hen zeer darmvriendelijk. Vanaf nu geen last meer van een opgeblazen gevoel !

 

We promoten zeker niet het eten van meer eiwitten, integendeel. Een betere spreiding echter van de eiwitinname gedurende de dag is voor iedereen aan te raden. Ons lichaam kan immers maar een beperkt aantal gram eiwitten per keer verwerken. Eiwitten vormen dan ook de bouwstenen van onze cellen en dus ook van onze huid. Hierdoor zorgen de Rainshakes ervoor dat onze huid van binnenuit wordt vernieuwd wat resulteert in een duidelijke huidverbetering.

HEEFT U EEN VRAAG?
NEEM CONTACT OP MET BARBARA
SHOP
[fusion_products_slider picture_size=”auto” cat_slug=”dieet” number_posts=”25″ offset=”0″ orderby=”date” order=”DESC” out_of_stock=”include” carousel_layout=”title_below_image” autoplay=”yes” columns=”3″ column_spacing=”13″ scroll_items=”3″ show_nav=”no” mouse_scroll=”no” show_cats=”no” show_price=”yes” show_sale=”no” show_buttons=”yes” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]