MUSCULOSKELETALE SCREENING

Bent u een sporter die vaak hervalt in oude blessures of wilt u eens een volledige check-up van je lichaam? Dan kan je bij ons terecht voor een medische musculoskeletale screening die uit verschillende componenten bestaat. Aan de hand van enkele testen meten we jouw mobiliteit en flexibiliteit van gewrichten en spierketens, spierkracht en stabiliteit. Op basis van jouw doelen geven wij dan een op maat gemaakt trainingsprogramma mee om jouw werkpunten te verbeteren.

Indien je verder initiatief wil ondernemen kunnen we jou binnen onze ‘preventiebegeleding’ verder begeleiden in de praktijk en trachten we met gepaste oefentherapie jouw doelen en prestaties zo snel en efficiënt mogelijk te bereiken en verbeteren. Na enkele sessies plannen gaan we jouw resultaten hertesten om na te gaan of jouw werkpunten objectief verbeterd zijn. We kijken dus verder dan enkel jouw blessure en staan ervoor dat u uw sportprestaties zal verbeteren.

Natuurlijk geholpen. Natuurlijk zullen wij je helpen en we helpen je graag op een natuurlijke manier.

JE KAN HIERVOOR TERECHT BIJ
JORDI GROOTJANS
PRAKTISCH
Bij je eerste bezoek breng je best volgende zaken mee : 
  • voorschrift van de arts
  • een klevertje van de mutualiteit
  • je identiteitskaart
  • eventueel verslagen van bijkomende onderzoeken die U onderging (RX, echo, CT, NMR)
  • sportieve kledij om gemakkelijk je oefentherapie te doen.

Wij vragen vriendelijk om op tijd te komen voor je gemaakte afspraak. Op die manier kunnen wij je maximaal verder helpen. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de praktijk, alsook een fietsenstalling.
Indien U verhinderd bent en uw afspraak niet kan nakomen, vragen wij U om deze minimum 24 uur van tevoren te annuleren. Zoniet zien wij ons genoodzaakt om dit aan te rekenen, weliswaar zonder tussenkomst van de mutualiteit.
HEEFT U EEN VRAAG?
NEEM CONTACT OP !

info@praktijkvangeyseghem.be

02/251.45.23