HAAL ALLES UIT JE PLANTAARDIGE DOUCHEGEL MET EEN NATUURLIJKE SPONS

Liu’s Magic Sponge

Last van een droge huid, irritaties of bobbeltjes?
Ontdek dan dit volledig plantaardige reinigingssritueel.

Haal alles uit je plantaardige douchegel met een natuurlijke spons

Als een douchegel fel schuimt, is dat verdacht. Het is niet goed voor je huid. Er zitten dan sulfaten of andere irriterende en uitdrogende ingrediënten in. Van douchegel veranderen kan wonderen doen. De volledig plantaardige douchegels van RainPharma drogen je huid niet uit. Dat zal je snel merken. Plantaardige douchegels schuimen weinig. Om toch te kunnen genieten van een weldadig schuimmomentje onder de douche, lanceert RainPharma een speciale spons, gemaakt van natuurlijke voedingsvezels, die bovendien je huid super zacht en glad maakt: Liu’s Magic Sponge.

WAAR KOMT DE NAAM VAN ONZE NATUURLIJKE SPONS VANDAAN ?

Het dochtertje van een collega heet Liu.
Tijdens de testfase van de spons was ze dol op die gekke zachte spons. En er is meer:
1. Liu is een Aziatische naam en deze spons is een Aziatisch schoonheidsmiddel. Voor het lichaam, maar vooral ook om acné en onzuiverheden op het gelaat te verminderen.

2. Liu betekent ‘stromen’, wat meteen aan water en reinigen gelinkt kan worden.

HOE WORDT DE SPONS GEMAAKT?

De basis is poeder van de wortels van de konjakplant. Dat zijn voedingsvezels en ze worden ook vaak in voeding gebruikt als plantaardige gelatine.

Deze vezels worden gemengd met gezuiverd water en actieve kool voor een mooie zwarte kleur.

Vervolgens gaat het mengsel in een vormpje, net zoals je cake gaat bakken. De vezels zwellen op (8u) en worden vervolgens gestoomd (1,5u) en daarna sterk afgekoeld (3u) . Vervolgens worden ze 5 dagen bewaard op een temperatuur van -20 graden. Dit proces herhalen we verschillende keren.

Na 2 weken is de spons klaar.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DEZE SPONS?

1. Zelfs zonder reinigingsgel helpt deze spons om de huid glad te maken en onzuiverheden sterk te verminderen.
2. Een plantaardige douchegel (zoals de douchegels van RainPharma) zorgen dat de huid niet uitdroogt en veel beter aanvoelt. Er is echter minder schuim. Dat is niet zo belangrijk, maar veel mensen houden daarvan. Dankzij deze spons kan je toch genieten van een weldadig schuimmomentje onder de douche.
3. De spons is volledig bioafbreekbaar. Dat is goed voor het milieu. Je kan nadien de spons dus gewoon composteren!
4. Neem de spons makkelijk mee op reis. Laat ze uitdrogen (evt. op de verwarming) en ze krimpt tot een klein blokje dat handig is om mee te nemen.

HEEFT U EEN VRAAG?
NEEM CONTACT OP MET BARBARA
SHOP
[fusion_products_slider picture_size=”auto” cat_slug=”lichaamsverzorging” number_posts=”25″ offset=”0″ orderby=”date” order=”DESC” out_of_stock=”include” carousel_layout=”title_below_image” autoplay=”yes” columns=”3″ column_spacing=”13″ scroll_items=”3″ show_nav=”no” mouse_scroll=”no” show_cats=”no” show_price=”yes” show_sale=”no” show_buttons=”yes” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]