ADEMHALING

Ademhalingskinesitherapie wordt heel vaak toegepast bij kindjes met bronchiolitis, bronchitis of pneumonie. Bij een infectie reageert het lichaam met de aanmaak van extra slijmen of mucus. Baby’s of kinderen hebben vaak niet de kracht om deze slijmen op te hoesten of weten gewoon niet hoe ze dit moeten doen. De kinesitherapeut(e) helpt hierbij met oa technieken van autogene drainage en bouncing. Vaak gebeurt dit in combinatie met aerosol therapie waardoor de slijmen minder kleverig zijn en het gemakkelijker is om deze op te hoesten.

Ook volwassenen kunnen gebaat zijn met ademhalingskinesitherapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan patiënten met COPD of astma.

Natuurlijk geholpen. Natuurlijk zullen wij je helpen en we helpen je graag op een natuurlijke manier.

JE KAN HIERVOOR TERECHT BIJ
DAVID PIRART
LIESA RODET
BABETTE CASTEELS
BARBARA VAN GEYSEGHEM
PRAKTISCH
Bij je eerste bezoek breng je best volgende zaken mee : 
  • voorschrift van de arts
  • een klevertje van de mutualiteit
  • je identiteitskaart
  • eventueel verslagen van bijkomende onderzoeken die U onderging (RX, echo, CT, NMR)
  • sportieve kledij om gemakkelijk je oefentherapie te doen.

Wij vragen vriendelijk om op tijd te komen voor je gemaakte afspraak. Op die manier kunnen wij je maximaal verder helpen. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de praktijk, alsook een fietsenstalling.
Indien U verhinderd bent en uw afspraak niet kan nakomen, vragen wij U om deze minimum 24 uur van tevoren te annuleren. Zoniet zien wij ons genoodzaakt om dit aan te rekenen, weliswaar zonder tussenkomst van de mutualiteit.
HEEFT U EEN VRAAG?
NEEM CONTACT OP !

info@praktijkvangeyseghem.be

02/251.45.23