Dit bijzondere najaar verdient de allerbeste cadeautjes. Eéntje voor iedereen waar jij van houdt. Kies het met de grootste zorg. Laat het magisch inpakken.

Wij maken die cadeautjestijd extra magisch. Die zeldzame momenten dat we onze geliefden zien, moeten we meer dan ooit koesteren. Dan is een cadeautje geven pure magie. De anticipatie en nieuwsgierigheid tijdens het uitpakken en de brede glimlach die je terugkrijgt.

Wij sturen het zelfs meteen aan huis als je dat wenst.

100% Belgische geschenkjes

Een cadeautje geven is altijd leuk, maar een duurzaam cadeautje geven is nog leuker. Wij zijn trots op onze 100% Belgische producten en wij staan met plezier voor jou klaar om je advies te geven en het perfecte cadeautje te kiezen, in te pakken en te verzenden. 

Cadeautjes voor je geliefden én jezelf

Verras jij je familie en vrienden dit jaar met 100% Belgische cadeautjes? Dan krijg jij van ons ook een geschenkje. Vraag in onze praktijk naar de Mystieke Nacht Spaarkaart. Voor elke kant-en-klare giftset of een zelf samengesteld duo uit onze Aromatherapy Essentials collectie (min. €20), krijg je één stempel. Heb je 5 stempels verzameld? Dan krijg jij van ons het RainPharma luxe winterdeken in de kleur Mystieke Nacht twv €69. Want jij verdient ook een cadeautje.

Met liefde geleverd

We zien elkaar in deze tijden dan wel minder, maar dat wil niet zeggen dat we er niet voor elkaar zijn. Wil jij iemand die je graag ziet met een cadeautje laten weten dat je aan hem of haar denkt? Wij helpen je met de handige Deliver A Friend formule

Jij kiest het perfecte cadeautje uit in onze praktijk en voegt een persoonlijke boodschap toe. Of wij schrijven ze voor jou op als jij niet in de praktijk geraakt. 

Wij pakken het mooi voor jou in. Voor maar €6 extra zorgen wij ervoor dat jouw pakje rechtstreeks geleverd wordt bij de persoon die jij wilt verrassen. 

Samen maken we er een magisch najaar van !

RainPharma en Goed Gevoel sloegen alweer de handen in elkaar en brachten de Bonjour Bonsoir Slaapbox uit. Deze box heeft een waarde van €59,75 en kan je voor maar €14,90 extra bij je Goed Gevoel Magazine bemachtigen. Een totaal pakket dus van maar €20.

Je kan deze box ook gewoon via ons aankopen. Wij zorgden voor een ruime voorraad dus kom zeker langs in onze praktijk en we helpen je graag verder !

Ideaal om jezelf eens wat extra in de watten te leggen maar ook leuk om cadeau te geven aan iemand. Waar wacht je nog op ?