Kerst & Eindejaars Shopping

De gezelligste periode van het jaar komt eraan !

Een periode waar we ook even stil staan bij wat het afgelopen jaar ons bracht en waar we hoopvol uitkijken naar een nog mooiere toekomst.

Een periode waar we de mensen die we lief hebben eens extra willen bedanken en daar hoort uiteraard een leuk cadeautje bij.

Er zijn zoveel momenten die om een geschikt cadeautje vragen. En je hebt niet altijd een reden nodig om iemand die je graag ziet te bedanken. RainPharma ontwikkelde een waaier van unieke cadeausets. Zo vind jij een persoonlijk geschenk voor al wie je lief hebt.

Je kan altijd zelf je cadeautjes samenstellen of je kan kiezen uit leuke sets. Ontdek ze allemaal!

Wil jij je medewerkers verrassen met een fijn geschenk? Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar de perfecte bedanking voor hun harde werk.

RainPharma is er voor iedereen en voor elk budget. Met onze verrassingscadeautjes tover je elke keer weer die glimlach waar jij het voor doet. Wil je graag iemand een heerlijke douche cadeau doen? Het rode huisje bevat twee natuurlijke Skin Washes van 100ml. Zo kan je iemand kennis laten maken met twee heerlijke geuren voor een echte wellness-ervaring.

Nog op zoek naar een leuk cadeau voor echte beautylovers? In het rode snoepje zitten drie gelaatsproducten in klein formaat. Perfect om iets nieuw te testen of mee te nemen in je toiletzak.

Wist je dat ons reukorgaan in directe verbinding staat met het deel van ons hersenen dat ons gedrag beïnvloedt en een belangrijke rol speelt bij emoties en het langetermijngeheugen? Een geur heeft dus echt invloed op hoe we ons voelen. In onze Aromatherapy Essentials collectie vind je bijna 30 natuurlijke geuren. Ontdek ze allemaal in onze shop.

De komende weken breiden we onze winkeluren zonder afspraak drastisch uit, zodat jij zeker de kans krijgt om je kerstinkopen te doen. Ben jij een vroege vogel of een last minute koper ? Voor ieder wat wils …

DONDERDAG 08.12     16.00 – 20.00

ZATERDAG 10.12          10.00 – 12.00

DONDERDAG 15.12       16.00 – 20.00

ZATERDAG 17.12           10.00 – 15.00

ZONDAG 18.12               14.00 – 18.00

VRIJDAG 23.12               9.00 – 20.00

ZATERDAG 24.12         10.00 – 15.00 

Ik help jou graag het perfecte cadeau uit te zoeken !