De I Wonder Days zijn terug !

De kenners onder jullie weten dat er dan een leuke actie op komst is met leuke cadeautjes en voordelen waarvan je je elke keer afvraagt hoe RainPharma dit weer voor elkaar heeft gekregen. De reactie die ik de afgelopen dagen al kreeg als ik mensen hierover aansprak was : “Echt waar ? Hoe zot ? Dat kan toch niet ! En nog meer verbazing. Dat was ook mijn reactie toen ik vorige week de details te horen kreeg.

Voor de nieuwelingen onder jullie dus een bevestiging dat je dit absoluut niet wil missen want zo zot is de actie nog nooit geweest in de voorbije jaren. Rainpharma en wij willen nl 2 maal per jaar onze klanten extra in de watten leggen met een leuke actie waarbij je extra voordelen kan scoren bij de aankoop van je favoriete producten en het is vaak de ideale gelegenheid om nieuwe producten te ontdekken.

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober ben je bij ons van harte welkom op de I Wonder Days van 9.00 tot 19.00. Op vrijdag blijven we speciaal voor jullie zelfs open tot 21.00.

De producten van RainPharma kan je onderverdelen in 4 categorieën : BALANCE (voedingssupplementen en shakes), FACE (gelaatsverzorging), SHOWER (lichaamsverzorging) en HOME (essentiële oliën en accessoires). Van elke categorie maakte RainPharma een Limited Edition Cadeauset met een selectie van het allerbeste wat RainPharma te bieden heeft. Voor RainPharma topfans of voor nieuwsgierige ontdekkers.

Op 21 en 22 oktober kan je bij aankoop van jouw RainPharma producten naar keuze (min. €150) maar liefst 4 Limited Edition Cadeausets op de kop tikken voor maar €25 euro (elk met een minimumwaarde van €150). Welke kies jij? Of wil jij ze alle 4 ?

Let’s Treat It
Elke ochtend begroet je gezicht je in de spiegel. En je gezicht is vaak het eerste wat anderen van jou te zien krijgen. Dus wil je graag elke dag stralen. RainPharma ontwikkelde een natuurlijke gelaatsverzorgingslijn, met producten voor elk huidtype, die je in elke levensfase een gezonde gloed geven.

Let’s Shower

Een heerlijke douche is het toppunt van ontspanning. Met RainPharma zorg je ervoor dat je huid ook van dit me-time momentje geniet. Wikkel je lichaam in zachte plantaardige texturen en laat je meevoeren door de intense geuren van pure essentiële oliën.

Let’s Balance

Een mooie stralende huid, een fit en energiek lijf: het begint allemaal met de bouwstenen die je lichaam dagelijks krijgt. Daarom starten alle RainPharma programma’s van binnenuit. Een gezonde levensstijl en een evenwichtig eetpatroon vormen de basis die we ondersteunen met orthomoleculaire voedingssupplementen en extra eiwitten. Feel good, look good.

Let’s Go Home

Maak van jouw huis een echte thuis: een plek waar jij je geborgen voelt en die anderen warm welkom heet, een plek waar je helemaal tot rust komt maar waar je ook inspiratie en nieuwe energie vindt. Met onze pure essentiële oliën en natuurlijke Room Sprays dompel je elke ruimte onder in de juiste sfeer.

Wil jij één, twee, drie of alle limited edition cadeausets scoren? Het enige wat je moet doen is jouw favoriete RainPharma producten uitkiezen tijdens de I Wonder Days. Echt alle producten doen mee. Of stuur vandaag nog jouw verlanglijstje door, zo ben jij zeker dat jouw favoriete set(s) nog voorradig zijn want op is helaas op.

Heb je voor €150 aan RainPharma producten uitgekozen? Dan kan je één van de spectaculaire cadeausets met fullsize toppers aan je aankopen toevoegen, voor maar €25 extra. Ook voor elke volgende schijf van €150 kan je nóg een cadeauset uitkiezen. Elke set mag slechts één keer gekozen worden. In totaal kan je zo maximum 4 verschillende RainPharma sets van €25 verzamelen. Elke cadeauset heeft een waarde van minstens €150. Da’s de moeite, toch?

Let’s party! 

En er is nog meer! In elke cadeauset zit een Let’s party bon met een waarde van €25. Die kan je in december 2022 inzetten voor jouw eindejaarsaankopen. Eindeloos plezier. Je krijgt je Limited Edition Cadeauset dus eigenlijk gratis.

Zeker zijn van jouw Limited Edition Cadeausets ? Stuur alvast jouw verlanglijstje door naar ons en wij zetten alles voor jou opzij. Zo ben jij zeker van jouw cadeaus !

Wij kijken ernaar uit om jou te ontvangen op de I Wonder Days !