De I Wonder Days zijn terug !

De herfst is officieel gestart. Als RainPharma fan weet jij ongetwijfeld wat dat wil zeggen. Een nieuw seizoen betekent een nieuwe actie!

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober vieren we opnieuw het najaar met de I Wonder Days!
Duid deze dagen dus nu al aan in je agenda, zo ben je zeker dat jij het niet mist!

Vrijdag 20.10 15.00 – 21.00

Zaterdag 21.10 10.00 – 21.00

Tijdens de I Wonder Days krijg jij de kans om luxueuze verrassingen en voordelen te scoren. Geniet op een voordelige manier van alles wat RainPharma te bieden heeft, voor een stralend schone huid, voor een verzorgende verwendouche, voor een warme geurige thuis en voor een energiek en fit lichaam.

Jij kan jouw collectie aanvullen of starten op een voordelige manier. Hoe precies? Ik leg het je graag uit.

Acht bijzondere cadeausets

Tijdens de I Wonder Days kan je bij aankoop van jouw RainPharma producten naar keuze (min. €150) maar liefst 8 limited edition cadeausets (met een gemiddelde waarde van zo’n €140) op de kop tikken voor maar €30. 

Wat mag je verwachten? Er zijn acht bijzondere cadeausets, voor RainPharma topfans of voor nieuwsgierige ontdekkers. In elke set vind je een selectie terug van het allerbeste wat RainPharma te bieden heeft. Ze omvatten onze volledige filosofie. RainPharma is één systeem, alle elementen zijn op elkaar afgestemd. De huidverzorging doet pas echt zijn werk, als je ze combineert met de supplementen. Het juiste geurtje maakt je ritueel tot slot helemaal af. Heb je voor €150 aan RainPharma producten uitgekozen?

Dan kan je één van de spectaculaire cadeausets met topfavorieten aan je aankoop toevoegen, voor maar €30 extra. Ook voor elke volgende schijf van €150 kan je nóg een cadeauset uitkiezen. Elke set mag slechts één keer gekozen worden. In totaal kan je zo maximum acht verschillende RainPharma sets van €30 verzamelen. Opgelet! Op is op.Wil je zeker zijn van jouw cadeauset? Bezorg ons jouw verlanglijst nu al en reserveer de set(s) naar jouw voorkeur.

Opgelet : we hebben maar een beperkt aantal sets dus je early bird cadeautje is dat jij je set nog kan kiezen als je er vroeg bij bent.

No. ONE 

Wat is er leuker dan je te laten verrassen? In no. ONE vind je zeven producten t.w.v. €256. De exacte inhoud van deze set houden we geheim, zodat we jou op 21 oktober kunnen verwonderen. Hou de inhoud volledig voor jezelf, of deel hem onder vrienden en familie voor de leukste cadeautjes.

No. TWO 

In no. TWO, t.w.v. €129, vind je vier doosjes orthomoleculaire voedingssupplementen. Welke combinatie van onderstaande supplementen je krijgt, is nog een verrassing! 

Dynamic Q10 45 caps. 

Met 50 mg co-enzym Q10 ondersteunt Dynamic Q10 de opbouw van spieren en de vetverbranding

Dry Energy 60 caps. 

Dry Energy draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme.

Daily Boost 60 tabs.

Twaalf verschillende vitamines en zes soorten mineralen die jou elke ochtend een duwtje in de rug geven: goed voor een energieke start.

Mighty Nine 60 tabs.

Zes mineralen, twee vitamines en inositol om elke dag mee af te sluiten.Box no. THREE

In no. THREE, t.w.v. €95, vind je drie luxueuze gelaatsverzorgingsproducten voor de ultieme ochtend- en avondroutine.

Faitfhul Face Guard 50 ml.  Een luxueuze verzorging die zowel dag- en nachtcrème is, als serum en oogverzorging.

Advanced Precleanser 20 ml. Deze oliereiniger is de eerste stap van het RainPharma gelaatsritueel en trekt onzuiverheden aan als een magneet.

Dedicated Face Wash 20 ml. De dubbele reinigingsmethode is ons geheim voor een stralende huid en deze milde reiniger zet de kroon op het werk.Box no. FOUR

In no. FOUR, t.w.v. €165, vind je drie luxueuze gelaatsverzorgingsproducten voor het beste schoonheidsslaapje.

Clever Night Remedy 60 ml. Dit all-in-one nachtmasker garandeert het allerbeste schoonheidsslaapje, zodat je ’s morgens opstaat met een zijdezachte en jonge huid. Mijn absolute anti-aging favoriet !

Advanced Precleanser 20 ml. Deze oliereiniger is de eerste stap van het RainPharma gelaatsritueel en trekt onzuiverheden aan als een magneet.

Dedicated Face Wash 20 ml. De dubbele reinigingsmethode is ons geheim voor een stralende huid en deze milde reiniger zet de kroon op het werk.

Box no. FIVE

In no. FIVE, t.w.v. €99, vind je twee luxueuze doucheproducten met een zwoele, aardse geur voor het ultieme wellness-moment in je badkamer.

Skin Wash Nature Après La Pluie 500 ml. Een milde formule zonder zeep of detergenten die je huid reinigt zonder haar uit te drogen.

After Oil Nature Après La Pluie 500 ml. Deze plantaardige aromatische huidolie breng je aan onder de douche op een natte huid en spoel je vervolgens kort af. Je huid is soepel en zacht als satijn, zonder vet aan te voelen.

Wat mij betreft een musthave in ieders badkamer !Box no. SIX 

In no. SIX, t.w.v. €99, vind je twee luxueuze doucheproducten met een friszoete citrusgeur voor het ultieme wellnessmoment in je badkamer.

Skin Wash Virgin Mojito 500 ml. Een milde formule zonder zeep of detergenten die je huid reinigt zonder haar uit te drogen.

After Oil Virgin Mojito 500 ml. Deze plantaardige aromatische huidolie breng je aan onder de douche op een natte huid en spoel je vervolgens kort af. Je huid is soepel en zacht als satijn, zonder vet aan te voelen.

Binnenkort missen we de zomer alweer. Maar niet met deze producten in je douche ☺️Box no. SEVEN

In no. SEVEN, t.w.v. €128, vind je alles om je huis natuurlijk te parfumeren met een heerlijke, warme wintergeur met frisse toets. 

Aroma Diffuser 500 ml. Water, een paar druppeltjes pure essentiële olie en een stopcontact: meer heb je niet nodig om elke ruimte te doen baden in een heerlijke natuurlijke geur en sfeervol licht.

Essential Oil Magic 11 10 ml. Een flesje met geurige druppeltjes recht uit de natuur. Deze magische winter- geur is een blend van maar liefst 11 essentiële oliën. Het aroma is warm, met een frisse toets.

Room Spray Magic 11 50 ml. Met een Room Spray verstuif je instant geurige vleugjes natuur in huis om de juiste sfeer op te roepen. Je vindt de warme geur van Magic 11 in jouw set. 

Ik noem het altijd Kerst in een flesje. Zo zalig, een warme, gezellige en zachte blend !Box no. EIGHT

In no. EIGHT, t.w.v. €128, vind je alles om je huis natuurlijk te parfumeren met met een kruidige winterblend met zoete toetsen. 

Aroma Diffuser 500 ml. Water, een paar druppeltjes pure essentiële olie en een stopcontact: meer heb je niet nodig om elke ruimte te doen baden in een heerlijke natuurlijke geur en sfeervol licht.

Essential Oil Fire 10 ml. Een flesje met geurige druppeltjes recht uit de natuur. De warme blend brengt kruidige, gebrande en houtige noten samen met een friszoete toets.

Room Spray Fire 50 ml. Met een Room Spray verstuif je instant geurige vleugjes natuur in huis om de juiste sfeer op te roepen. Je vindt de kruidige geur van Fire in jouw set. 

Wat is er gezelliger dan bij een haardvuur te zitten ? Die sfeer creëer je met deze geur. Ook super leuk om cadeau te geven !

Wil jij één, twee, vier of alle limited edition cadeausets scoren? Het enige wat je moet doen is jouw favoriete RainPharma producten uitkiezen, uiterlijk op 21 oktober. Echt alle producten doen mee.

Heb je voor €150 aan RainPharma producten uitgekozen? Dan kan je één van de spectaculaire cadeausets met topfavorieten aan je aankoop toevoegen, voor maar €30 extra. Ook voor elke volgende schijf van €150 kan je nóg een cadeauset uitkiezen.

Elke set mag slechts één keer gekozen worden. In totaal kan je zo maximum acht verschillende RainPharma sets van €30 verzamelen. Opgelet! Op is op.

Wil je zeker zijn van jouw cadeauset? Bezorg ons dan zo snel mogelijk jouw verlanglijst en reserveer de set(s) naar jouw voorkeur.

En er is nog meer!

In elke cadeauset zit een Let’s party bon met een waarde van €30. Die kan je in december 2023 inzetten voor jouw eindejaarsaankopen. Zo is jouw cadeauset volledig gratis.

Wij kijken ernaar uit om jou te ontvangen op onze I Wonder Days !

Vrijdag 20.10         15.00 – 21.00

Zaterdag 21.10       10.00 – 21.00