Word jij onze nieuwe collega ?

Wij willen in onze groepspraktijk ons aanbod kinesitherapie graag uitbreiden en zeker ook naar disciplines die we tot op heden nog niet of niet voldoende kunnen aanbieden.

We zijn in de eerste plaats op zoek naar een extra gemotiveerde gedeconventioneerde kinesitherapeut(e) voor de algemene kinesitherapeutische behandelingen.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar een collega met een specialisatie bekkenbodemreëducatie, neurologie, cardiale revalidatie, lymfedrainage, geriatrie, handrevalidatie of inwendige aandoeningen die dit samen met ons wil uitbouwen binnen onze praktijk.

Dit betekent dat deze doelgroep patiënten hun weg naar onze praktijk nog niet hebben gevonden en we dit samen met jou hier op de kaart willen kunnen zetten.

Concreet kan je een nieuwe specialisatie dus opstarten met 1 of 2 momenten per week en uitbreiden ifv de aanvragen. Maw perfect combineerbaar met een andere deeltijdse jobfunctie.

Ben jij flexibel en kan jij ook de algemene kinesitherapiebehandelingen op jou nemen ?

Dan is er uiteraard al direct meer werk voor jou in onze praktijk. De combinatie van praktijkbehandelingen afgewisseld met de hoogstnoodzakelijke huisbezoeken voor bepaalde pathologieën.

Ervaring is geen must.

Flexibiliteit, teamspirit, enthousiasme en de gedrevenheid om dit mee uit te bouwen daarentegen wel.

Heb je nog vragen ? Aarzel niet om Barbara te contacteren (0477/30.68.18).

Wil je weten waar je terecht komt ? Neem dan zeker al eens een kijkje op onze website.

Interesse en klaar om ons team te vervoegen ? Stuur je CV en motivatiebrief naar info@praktijkvangeyseghem.be.

Wie weet word jij wel onze nieuwe collega ? Wij kijken er alvast naar uit !

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten !