De natuur doet echt heel hard zijn best om al aan de lente te beginnen ! Heb jij ook al zo genoten van die eerste zonnestralen ? Het lijkt alsof je dan de hele wereld aan kan …

Ook wij maken ons klaar voor het begin van de lente en dat vieren we traditiegetrouw met onze Twenty One Shopping Days ! Ben jij ook al met je voorbereidingen begonnen ?

Je mag deze keer inderdaad weer gewoon je verlanglijstje doorsturen met jouw favorieten die je al zeker met 21% korting wil kunnen scoren. En het goede nieuws is dat dit al vanaf het eerste product geldt en dat je onbeperkt aantal producten mag aankopen met deze fantastische korting. Hoe leuk is dat !

 

De lijsten worden verwerkt in volgorde dat wij ze ontvangen dus stuur jouw verlanglijst zo snel mogelijk door en mis jouw toppers zeker niet! Laatste lijsten kunnen binnen gebracht worden op dinsdag 14/03/2022 middernacht. Zo hebben wij nadien nog de tijd om alles voor jullie klaar te zetten.

En er is nog meer … Dit jaar gaat RainPharma een wel heel bijzonder en mooi partnership aan !

RainPharma staat voor heel veel waarden zoals duurzaamheid, lokaal ontwikkelen, respect voor eenieder en samen de wereld net dat tikkeltje mooier maken. Deze filosofie sluit perfect aan met waar Tales by Solid voor staat.

Tales by Solid is een bedrijf dat wereldwijd op 3 locaties werkt (Peru, India en Kenia) en daar op een constructieve manier de lokale bevolking ondersteunt in het ondernemen. Concreet betekent dit dat ze met de grondstoffen die voorradig zijn artisanale producten ontwikkelen die ook telkens uniek zijn. In India wordt er kledij gemaakt uit zijden stoffen, in Peru wordt er met alpacawol gebreid in de streek van Ayacucho (een partnership met AS Adventure trouwens) en in Kenia maken de vrouwen met de sisalplant die daar overvloedig groeit prachtige manden.

Elke mand is uniek en werd artisanaal gemaakt door één van de 1800 vrouwen die meewerken aan het programma. Vaak gaat het om tienermoeders of vrouwen die slachtoffer zijn van huishoudelijk geweld, maar ook gewoon vrouwen die hun gezin willen kunnen onderhouden. Op die manier worden er ook letterlijk 1800 gezinnen concreet geholpen. In elke mand vind je trouwens een kartonnen kaartje met de naam van de vrouw die jouw mand heeft gemaakt.

Inderdaad jouw mand want hier komt het partnership met RainPharma aan bod.

Per aankoopschijf van €50 (na korting) ontvang jij immers een “bloem” van ons en door bloemen te verzamelen kan jij ook manden verzamelen. Er bestaan 4 formaten manden (9, 13, 18 of 28 cm diameter) waarvoor je respectievelijk 1, 3, 5 of 7 bloemen nodig hebt. Van de kleinste mand kan je maximum 1 exemplaar bemachtigen.

Ga voor een prachtige verzameling unieke manden (denk bijvoorbeeld ook al eens aan wie je zo een origineel warm cadeau wil geven met een verhaal) en steun ondertussen rechtstreeks de Keniaanse vrouwen en hun gezin !

Om meer tijd te hebben voor ieder van jullie ben jij als trouwe klant al vroeger welkom op onze Twenty One Shopping days !

ZONDAG 19.03         VAN 10.00 TOT 18.00

MAANDAG 21.03      VAN 09.00 TOT 21.00

Ben je alsnog verhinderd of in het buitenland? Dan kan je op dinsdag 21.03 gedurende 21 uur online shoppen .

Gebruik de code TWENTYONE om te genieten van je 21% korting !

Maar wij zorgen voor een ultieme beleving van jouw shopping day in jouw regio, dus kom zeker persoonlijk langs! We kijken er naar uit om jou te mogen ontvangen en adviseren .